fbpx
AJATUSMALLIT

Etkö saanut mitä haluat?

Uskoin monta vuotta siihen, että kun vain tarpeeksi sinnikkäästi visualisoi, niin saa mitä haluaa. Siinä on kuitenkin pieni mutta. Entä, jos et tiedä omaa parastasi? Tai vain luulet tietäväsi? Tarkoitan sitä, että joskus voimme haluta asioita, joita emme todellisuudessa halua tai että fokuksemme on suunnattu ”etelään, kun pitäisi olla pohjoiseen”. Tällöin sinun täytyy hieman tarkentaa sitä, mitä haluat, jotta voit saada, mitä haluat.

Näissä tilanteissa voimme miettiä itseksemme hyvin herkästi, että onko minussa jotain vikaa? Miksi en kelpaa? Miksi tuo toinen pääsi, mutta minä en? Miksi he saivat tämän ihanan asunnon, mutta me emme? Miksi tuo menestyy, mutta minä en. Miksi hän saa sen, mitä haluaa, mutta minä en?

Sinun on mahdollista saada mitä haluat

Voi muru, usko pois vaan. Sinä riität. Sinä pystyt. Sinä voit. Sinusta on vaikka mihin, kun et vain anna muiden saati ennenkaikkea itsesi rajoittaa. Sinulla on mahdollisuus saada mitä haluat.

Siinä ei ole mitään outoa, että haluamme asioita, joita emme todellisuudessa tarvitse. Tai haluamme sellaista, minkä jälkikäteen ymmärrämme, ettei ole meitä varten. Pitäisikö siis lopettaa unelmoimasta? Eihän toki. Tämä on vaan sellainen hivenen epämukava askel kohti omasta voimasta lumoutumista.

Tein paljon omaa tutkimusta ihmisyydestä niinä kahtena vuotena, joista ensimmäisen olin suurimmaksi osaksi vaakatasossa kipuilun vuoksi. Tutkin, että millaiset ihmiset menestyvät ja miksi jotkut ihmiset eivät menesty, vaikka ovat superhyviä siinä mitä tekevät. Heidän elämää seuranneena suurimmalle osalle on poikkeuksetta tullut eteen jotain sellaista, mikä on selittänyt myöhemmin sen, miksi heidän polkunsa ei vienyt haluttuun suuntaan.

Tiedän, se on niiiiin tuskallista, kun asiat eivät etene siihen tahtiin kuin itse haluaisi.  Yksinyrittävissä yksi syy hyvänkin yksinyrittäjän ”kaatumiseen” on se, ettei hän hallitse kaikkia niitä yrittäjäpersoonia mitä yrittäjyyteen kuuluu. Yksinyrittäjä tarvitsee oman osaamisen lisäksi aimo annoksen kykyä nähdä kauas, roppakaupalla suunnitelmallisuutta ja itsekuria pysyä niissä, sekä vielä osata markkinoida että hinnoitella tuotteensa oikein. Noh, jos oikein tarkkaan ajattelee, niin näitä ominaisuuksia on hyvä valjastaa itsessään – oli sitten yrittäjä taikka ei. Teen näistä yrittäjäpersoonista oman artikkelin myöhemmin tammi-helmikuussa.

Voi olla monta syytä sille, ettet vielä ole saanut mitä haluat

Alussa mainitsemani “Et tiedä omaa parastasi” tarkoittaa, ettei me mitenkään voida tietää millä tahdilla me etenemme eteenpäin. Mitä kaikkea [elämä / maailmankaikkeus / Jumala / tms] on suunnitellut elämäämme varten. Millaisia oppeja tai kokemuksia tarvitset  pystyäksesi ymmärtämään, että ansaitset kaiken hyvän.

Se, ettet etene kohti unelmiasi voi johtua mistä tahansa

  • Se työpaikka/uusi asunto ei ole sinua varten, vaikka miten siltä tuntuisi. Se oikea kyllä tulee, kun on sen aika.
  • Vielä ei ole sinun kannaltasi oikea aika, vaikka miten siltä tuntuisi ja turhauttaisi. Se kyllä tulee. Luota.
  • Voit tarvita matkapakkiisi vielä jotain, ehkä jonkun uuden taidon oppimista?
  • Se voi myös tarkoittaa sitä, ettei polku ole sinua varten ainakaan siinä muodossa missä ajattelet, vaan vaatii kirkastamista.
  • Vietät liikaa aikaa negatiivisessa ajattelussa uskoen, ettei sinusta ole mihinkään tms. Tule tietoiseksi ajattelustasi.
  • Olethan myös muistanut ottaa konkreettisia askeleita unelmasi eteen? Tämä on tärkeää, sillä pelkkä visualisointi näyttää meille suunnan, mutta pääsemme perille vain ottamalla konkreettisia askelia.

Pelkkä visualisointi näyttää meille suunnan, mutta pääsemme perille vain ottamalla konkreettisia askelia.

Kannustan sinua niin sydämeni pohjasta tekemään sellaisia asioita, jotka tuovat sinulle iloa.

Tilaa tästä itsellesi Onnellisen sisäpiirin viestit

Jos haluamasi asiat ovat sellaisia, mistä toivot saavasi palkkioita, etkä etene, mieti:

  • Jos huomaat toistavasi samoja tapoja markkinoida ilman, että ne tuottavat tulosta -> olisiko aika kokeilla ihan jotain pähkähullua ja uutta?
  • Jos koet, että olet kokeillut kaikkea mahdollista, niin olisiko sinun syytä joksikin aikaa unohtaa koko juttu? Jos oikeasti pystyt unohtamaan asian hetkeksi, annat sun aivoille niiden tarvitseman levon, joka voi näkyä siinä, että yhtäkkiä saat jonkun neronleimauksen, joka vie sinua jälleen eteenpäin.
  • Onko jossain joku asiantuntija tai vaikuttaja, johon sinun olisi syytä ottaa yhteyttä?

Olet pitänyt taukoa ja totaalisesti unohtanut asiat välillä suoden itsellesi lepoa, mutta et vieläkään etene? Rohkene selvittää vielä itseltäsi, että onko tämä nyt jotain, mitä todella haluat? Kysy, kuka on se, joka tätä asiaa haluaa? Kenelle sitä teen? Miksi sitä teen? Mitä tekisin, jos minulle ei ikinä maksettaisi palkkaa / palkkiota tästä, mitä teen – tekisinkö silti?

Jos tekisit silti, niin sinä todennäköisesti toteutat syvintä olemustasi. Ehkä ei vain ole vielä aika… Älä silti lopeta toteuttamasta itseäsi. Älä lopeta tekemästä asioita, jotka saavat sisimpäsi sykkimään valoa. Sano ennemmin “Fu*k it, teen silti, koska saan tästä niin paljon iloa!

Onko tunnekehosi mukana unelmassasi -harjoitus videolla

Videolla olevan harjoituksen avulla selvität, onko kehosi mukana tavoitteessasi saada mitä haluat.

Kiitos ♥

ps. Haluatko vaikuttaa Onnellisen blogin sisältöön? Kerrothan minulle, mitä kategoriaa (aihealuetta) kaipaat blogiini ja millaisiin kysymyksiin haluat vastauksen. Tämä on minulle tärkeää, koska haluan auttaa ihmisiä voimaantumaan. Voit vastata nimettömänä ja vastaaminen vie aikaasi noin minuutin, kiitos ♥

pps. Tykkäsitkö artikkelista? Jaathan sitä eteenpäin, koska minulle on tärkeää tavoittaa ihmisiä, joita kiinnostaa itsensä kehittäminen, kiitos ♥

 

Artikkelikuva: Paula May @ Unsplash

ONNELLINEN.FI

Kuva Pirjosta. Kuva © Olli Laisalmi

Heleijaa ♥

Tervetuloa mun blogiin ja kauppaan. Toivottavasti viihdyt. Kirjoitukset täällä pohjautuvat omiin kokemuksiini, asiakascaseihin, joita olen saanut luvan käyttää, uskomuksiin, oman voiman löytämiseen ja kaikkeen siihen mielenkiintoiseen, mitä meidän mielemme käsittelee ja kuvaa maailmaa.

MITEN VOIN AUTTAA?


Blogiartikkelit aiheella keho & mieli

 

TILAA BLOGIKIRJOITUKSET SÄHKÖPOSTIISI

TILAA ONNELLISEN YOUTUBEKANAVATÄSSÄ MUUTAMA MUU AIHEESEEN LIITTYVÄ POSTAUS. NAPPAA LUKULISTALLE.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *