fbpx

Tilaus- ja sopimusehdot

Nämä sopimusehdot ovat voimassa 15.10.2018 alkaen ja näitä sovelletaan käyttöön välittömästi.

Jos sinulla on kysyttävää tilaukseen liittyen, laita sähköpostia teamhappyfellows@gmail.com Pyrin vastaamaan pikimmiten kysymyksiisi.

Palveluntarjoaja

Palveluntarjoajanasi näillä sivuilla toimii Onnellinen.fi, joka kuuluu Happy Fellows -toiminimelle. Happy Fellows, Kalliontie 328, 92240 Lasikangas, Y-tunnus 1891172-6.

Noudatamme Onnellinen.fi / Happy Fellows -palvelussa Suomen verkko- ja kuluttajakaupassa säädettyjä lakeja ja asetuksia.

Maksutavat

Luottokortit
Visa, Visa Electron ja MasterCard

Lompakot
MobilePay, Masterpass

Verkkomaksupainikkeet
Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, POP Pankki, Aktia, Säästöpankki, OmaSp, S-Pankki, Handelsbanken ja Ålandsbanken.

Lasku ja osamaksu
Mash, Jousto ja Enterpay-yrityslasku

Toimitustavat

Toimitamme tuotteen sinulle Suomessa toimiviin pakettien noutopisteisiin.

Toimitusmaksu on noutopaketeille 5,90 € (yli 69 € tilaukset saat ilman toimitusmaksua)

Voit myös noutaa tilauksesi Raahessa. Huomioi kuitenkin, että Raahesta löytyypi pieni varasto ja mitä ei varastolta löydy,  voidaan sinne tilata, mutta toimitusaika voi olla pitkä. Jouluksi ehtii 17.12 noutaa toimituskuluitta. Jos haluat noutaa tilauksen Raahesta, huolehdithan tilauksesi 10.12. mennessä.

Käsittelemme tilaukset tavallisesti 3 arkipäivän kuluessa. Kuljetusyhtiöstä ja toimitusosoitteesta riippuen tilaus on perillä kotimaassa yleensä käsittelypäivää seuraavana arkipäivänä. Pidätämme oikeuden toimitustapojen muutoksiin kampanjoiden aikana ja sivujen julkaisuvaiheessa joulukuussa 2018.

Jos tilauksesi sisältää tuotteita, joita ei tilaushetkellä ole varastossa, jää tilaus odottamaan niiden saapumista varastolle. Saat vahvistuksen käsitellystä tilauksesta sekä linkin tilauksen seurantaan sähköpostilla.

Happy Fellows / Onnellinen.fi ei ole velvollinen korvaamaan ylivoimaisesta esteestä johtuvaa viivästystä tai toimittamatta jäämistä. Olemme vapautettuja velvoitteidemme suorittamisesta sinä aikana, jolloin ylivoimainen este vallitsee.

​Happy Fellows / Onnellinen.fi korvausvelvollisuus on aina enintään ostamasi tuotteen hintaa vastaava määrä.

Happy Fellowsilla / Onnellinen.fi:llä on sovellettavan lain mukainen tuotevastuu asiakasta kohtaan.

Asiakaspalautukset

Sinulla on oikeus palauttaa ostamasi postimyyntituotteet 14 vuorokauden sisällä, mikäli et ole avannut tuotepakettia tai et ole käyttänyt paketin sisällä olevia tuotteita. Palautettavien tuotteiden tulee olla alkuperäiskunnossa eli käyttämättömiä, merkkilaput paikallaan ja edelleen myyntikelpoisia. Ole aina ensin yhteydessä asiakaspalveluumme, ennenkuin lähetät paketin takaisin.

Ota 14 vuorokauden sisällä tavaran vastaanottamisesta yhteyttä meihin kirjeellä, puhelimella tai sähköpostilla osoitteeseen teamhappyfellows@gmail.com  ja ilmoita samalla nimesi, katuosoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, tilauksesi numero sekä tuotteet, jotka haluat palauttaa.

Sinun tulee lähetettää tavarat takaisin tai luovuttaa ne meille viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Olet noudattanut määräaikaa, jos lähetät tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Laita lähetysosoitteeksi Happy Fellows, Kalliontie 328, 92240 Lasikangas. Liitä myös meidän puhelinnumero varalta, eli 045 6342 778. Muista sujauttaa pakettiin viesti, jossa on sinun yhteystietosi sekä sinun tilinumerosi.

Kustannussyistä emme ole halunneet osallistua Postin asiakaspalautussopimuksiin. Meille molemmille edullisemmaksi tulee, kun maksat paketin lähetyskulut lähetysvaiheessa. Ota AINA kuitti Postilta. Kuitti toimii tärkeänä tositteena siitä, että olet laittanut paketin matkaan. Säilytä kuittia niin kauan, kuin hyvitysprosessi on kesken.

Maksamme hyvityksen tilillesi 1-7 vuorokauden kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet paketin ja todenneet sen edelleen myyntikuntoiseksi.

Huomioithan, ettei sinulla ole oikeutta peruuttaa tuotetta, joka on yksilöllisesti valmistettu sinulle. Tällainen tuote on esimerkiksi erikseen tilattu t-paita, jossa on sinun toiveesi mukaan tehty paitateksti.

Huomioithan, ettei sinulla ole oikeutta peruuttaa digitaalisessa muodossa olevia tuotteita sen jälkeen, kun Onnellinen.fi on aloittanut digitaalisen tuotteen toimittamisen sinulle.

Lue lisää: https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/verkkokauppa-posti-ja-puhelinmyynti-etamyynti/peruutusoikeus-etamyynnissa/

Reklamaatiot

Mikäli olemme epäonnistuneet jossain, tai paketti tai sen sisältö on jostain syystä vaurioitunut, ota yhteyttä meihin 045 6342 778 tai sähköpostilla teamhappyfellows@gmail.com

Laitathan reklamaatiosi AINA kirjallisesti joko sähköpostilla tai käyttämällä nettisivuiltamme löytyvää palautelomaketta.

Erimielisyyksien ratkaiseminen ja oikeuspaikka: Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn tulee sinun olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Asiamieskuluja ei korvata, koska Kuluttajaneuvonta ja kuluttajariitalautakunta tarjoaa veloituksetta apua erimielisyyksien ratkaisemiseen.

Sinun velvollisuutesi

Jos jätät paketin noutamatta, veloitamme maksamastasi hinnasta 10 € sekä postikulut.

Onnellisen sisäpiiri

Kun kirjaudut asiakkaaksemme, hyväksyt, että saamme lähettää sinulle sähköpostia. Tämä sähköposti sisältää elämäniloa lisääviä vinkkejä ja tarinoita. Voit poistua listalta hyvin helposti ihan milloin tahansa.

Kiitos ♥