fbpx

MIKÄ ON ONNELLINEN.FI?

Onnellinen? Stressitön? Mitääää?

Tämä blogi on sinulle, jonka voima on jostain syystä kateissa. Haluat oppia ymmärtämään keinot, joilla saada voimasi takaisin. Jotta näin käy, tulee sinun ymmärtää ajatusmallien vaikutukset sekä anteeksiannon syvällinen merkitys. Tulet ymmärtämään, että läsnäolemisella saat yhteyden itseesi, jolloin et enää tarvitse ketään opettajaa, koska alat löytää vastauksia omasta itsestäsi.  Haluan auttaa sinua tässä asiassa parhaani mukaan.

Blogin lisäksi voit liittyä maksuttomaan Onnellisen sisäpiiriin. Onnellisen sisäpiirissä saat kerran viikossa sähköpostin, joka sisältää vinkkejä, ajatuksia tai jotain muuta kivaa onnellisuuteen liittyvää. Liittymislahjana annan sinulle ohjeet, miten voit muistaa helposti vaikka 20 asiaa.

Tämän ehkä tiedät minusta...

Olen käynyt erilaisia mielentoiminnan koulutuksia, joista tärkeimmät ovat:

Tätä et ehkä tiedä minusta...

Jos jossain laitetaan asfalttia ja siellä henkilöauto edessäsi hidastelee… se saatan olla minä. Voisin varmaan tuijottaa tuntikausia asfaltintekoa, erityisesti iltahämärissä se on hypnoottista.

Olen kasvosokea. Jos olen nähnyt sinut esimerkiksi valmennuksessa, en välttämättä tunnista sinua seuraavana päivänä kaupassa. En, vaikka olisit käynyt valmennuksessa kysymässä minulta jotain.

Pikkulapsena äitini käytti minua toiveikkaana Sanelma Vuorteen mannekiinikoulussa. Ei tullut mallia silti minusta 😀

Tykkään puhua suomen kielen seassa muita kieliä, kuten englantia, ruotsia, venäjää, espanjaa ja saksaa. Englannin kielen taitoni on aika hyvä, mutta muista kielistä osaan lähinnä vain jotakin lauseita tai sanoja.

Suosin yleensä raakasuklaata tai tummaa suklaata, mutta auta armias, jos Fazerin Sininen on jäänyt johonkin aurinkoiselle ikkunalle ja sulanut pehmeäksi - en voi vastustaa.

Suosittelut / Affiliatemarkkinointi

Sivuillani on suosituksia myös muiden palveluihin tai tuotteisiin. Haluan sinun tietävän, että suosittelen sivuillani sellaisia palveluita ja tuotteita, jotka ovat jollain tavalla tehneet vaikutuksen minuun. Voin myös testata erilaisia tuotteita tai palveluita ja lupaan kertoa niistä rehellisen mielipiteeni.

Osa suositteluistani on sellaisia, joita suosittelen pelkästä suosittelun ilosta. Osa suositelluistani on sellaisia, joista voin saada komission eli palkkion, mikäli päädyt ostamaan tuotteen tai palvelun sivuillani käytetyn linkin kautta. Huomioithan, että kun klikkaat suosittelulinkkiä sivuillani, se ei velvoita sinua mihinkään. Suosittelemani tuote / palvelu on sinulle täysin samanhintainen, ostit sen sitten minun linkkini tai alkuperäisen myyjän kautta. Jossain tapauksissa se tuote / palvelu voi olla edullisempi suosittelulinkin kautta ostettuna. Kiitos, kun haluat hankkia jotain suosittelemaani