fbpx

TIETOSUOJA

Päivitetty 14.10.2018

Onnellinen.fi

Verkkosivustomme osoite on https://onnellinen.fi

Mitä henkilötietoja keräämme sinusta ja miksi ihmeessä näin teemme?

Onnellinen.fi, joka toimii Happy Fellows -toiminimen alla, kerää tai voi kerätä  ja käsitellä henkilötietojasi seuraavista syistä:

  • Haluamme huolehtia asiakassuhteista ja -palvelusta, johon kuuluu myös ylläpito ja kehittäminen.
  • Haluamme varmentaa asiakas- ja kävijätapahtumia.
  • Haluamme kehittää toimintaamme ja sivustoa, johon kuuluu myös mielipide- ja markkinatutkimusten toteuttaminen ja seuranta.
  • Haluamme mahdollistaa ja markkinoida onnellisuutta lisääviä palveluita ja tuotteita.
  • Saatammepa jälleenmarkkinoidakin joskus käyttäen somen työkaluja (esim Facebook tai Google)
  • Toteutamme sivuilla myös kumppanuus- ja affiliatemarkkinointia sekä jälleenmyymme tuotteita ja palveluita.
  • Käytämme Onnellinen.fi -rekisterin sisältämiä somia sinun ja muiden sähköpostilistalla olevien käyttäjien henkilötietoja yhteydenpitoon (ja juu, myös yritykset ja asiakkuudet kuuluvat tähän), asiakassuhteiden hallintaan ja ylläpitoon. Onnellinen.fi -rekisteri koostuu henkilöistä, jotka ovat ohjautuneet Onnellinen.fi -sivuston kautta tilaamaan maksuttomia oppaita, tai voimakuvia tai muuta onnellisuutta lisäävää maksutonta tuotetta. Olet voinut ohjautua postituslistalle ja täten rekisteriin myös erilaisten tuotteiden tai palveluiden ostamisen kautta.

Onnellinen.fi -palvelun käyttäjänä sinua tiedotetaan sivustojen uutisista ja ajankohtaisista tapahtumista henkilötietolain mukaisesti. Liittymällä postituslistalle tai luomalla asiakassuhteen kanssamme hyväksyt, että Happy Fellows / Onnellinen.fi  voi lähettää sinulle sähköpostin, messengerin tai whatsappin kautta myös suoramarkkinointia, suoramainontaa, tehdä mielipidekyselyitä, markkinointitutkimusta ja muuta sen sellaista jännää.

Mitä kaikkea tietoja sinusta sitten voi löytyä rekisteristämme?

  • Kun liityt Onnellisen sisäpiiriin, keräämme ylös sinun etunimesi ja sähköpostiosoitteesi.Jos olet yritysasiakkaamme, talletamme henkilö- ja/tai yritystiedot, jotka pitävät sisällään y-tunnuksen, sähköpostiosoitteen, postiosoitteen, postinumeron ja -toimipaikan.
  • Käyttäjätunnuksen ja salasanan talletamme rekisteröitymistietona.
  • Rekisteri voi pitää sisällään myös sellaista tietoa, jota tarvitsemme, jotta voimme hoitaa hyvin asiakkuuttasi. Näitä ovat laskutus- ja maksutiedot, tilaustiedot, myyjä- ja kumppanitiedot, asiakaspalautteet, yhteydenotot, arvonta- ja kilpailuvastaukset sekä peruutustiedot.
  • Lähettämäsi sähköpostiviestit, luvat ja suostumukset voivat myös löytyä rekisteristä.
  • Voimme seurata käyttötietoja tilastointia ja palvelun kehittämistä varten. Näitä käyttötietoja ovat esimerkiksi linkkien klikkaamistiedot, lukemasi postaukset sekä tekemiesi toimintojen ajankohta.

Löydät jokaisesta Onnellisen sisäpiirin sähköpostiviestistä linkin, jolla voit ihan milloin tahansa poistaa tietosi näin halutessasi. Linkki on joko suomenkielinen (poistu listalta) tai englanninkielinen (unsubscribe). Jos kuulut useammalle Onnellinen.fi -sähköpostilistalle, voi järjestelmä uutterasti lähettää sinulle viestejä toisilta listoilta. Jos siltikin haluat poistua kokonaan, voit joko käyttää edellä mainittua linkkiä jokaisen eri listan kirjeessä tai voit myös lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen pirjo@onnellinen.fi, niin teen sen puolestasi. Huolehdithan, että laitat minulle tällöin sähköpostia siitä osoitteesta, jolla olet kirjautunut postituslistoille tai mainitset sen viestissä heti alussa.

Miten kauan ihastelemme ja säilytämme henkilötietojasi?

Katsastamme asiakasrekisterin läpi noin kaksi kertaa vuodessa. Jos havaitsemme, ettei jonkun käyttäjän tiedot ole tarpeelliset enää käyttötarkoitusta varten, tuhoamme tiedot. Mikäli kuulut listalle, mutta et ole avannut viimeiseen 12 kuukauteen yhtään viestiämme, niin itkua vääntäen ja nyyhkyttäen saatamme silloin poistaa tietosi, koska voimme tulkita tämän asiakkuuden päättymisenä.

Entä käykö kauppa henkilötiedoilla?

Ei. Emme myy henkilötietojasi korkeimpaa hintaa tarjoavalle. Ole huoleti. Emme myöskään luovuta tietojasi yrityksen ulkopuolelle myynti-, markkinointi-, mielipide- tai markkinatutkimustarkoituksiin. On yksi poikkeus, jossa saatamme luovuttaa tietosi eteenpäin. Tämä on se, jos viranomainen niitä pyytää Suomen lakien mukaisesti.

Olemme tallentaneet rekisterin tietojärjestelmään ja suojanneet sen siten, ettei asiattomilla ole sinne pääsyä.

Luovutammeko ja siirrämmekö tietojasi EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle?

Tietojasi (etunimi ja sähköpostiosoite) siirretään EU:n ja Euroopan talousalueen ulkopuolella oleville ohjelmistoille:

  • Active Campaign sähköpostimarkkinointiohjelma.
  • Google Forms kyselylomakkeet

Miten saamme henkilötietosi?

Saamme henkilötietosi, kun tilaat uutiskirjeen, lataat jonkin Onnellinen.fi maksuttoman oppaan, päivität omia tietojasi, ostat verkkosivujemme kautta jonkun tuotteen tai palvelun, liityt maksuttomiin haasteisiin, workshoppeihin, meditaatioihin, kilpailuihin tai arvontoihin. Saamme tietoja myös evästeiden tai muiden vastaavien tekniikoiden avulla.

Miten pidämme tietosi suojassa?

Pidämme tarkkaa vahtia siitä, kuka pääsee näkemään tietosi. Tietojen näkeminen vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan tietämistä. Näitä tunnuksia annamme hyvin harkitusti omille työntekijöillemme ja/tai yhteistyökumppanillemme, jos heidän työtehtävänsä edellyttää henkilötietoihin pääsemistä. Tällainen toimenpide voi olla esimerkiksi kyselyn toteuttaminen ja seuranta. Vaihdamme salasanan 4 kertaa vuodessa.

Jokaisella työntekijällä ja yhteistyökumppanilla on omat henkilökohtaiset tunnukset ja salasanat. Huomioithan, että tosiaan työntekijöillämme tai yhteistyökumppaneillamme ei automaattisesti ole pääsyä rekisteriin. Se annetaan vain, jos työtehtävät sitä vaativat. Yhteistyön tai työsuhteen päättyessä oikeudet rekisteriin poistetaan. Käytämme aina suojattua yhteyttä (VPN), kun käsittelemme yhteystietoja. Samalla, kun vaihdamme salasanat 4 kertaa vuodessa, käymme läpi myös käyttöoikeuden tarvittavuuden työntekijän tai yhteistyökumppanin kohdalla.

Mitä oikeuksia sinulla on?

Henkilötietolain 26§ mukaisesti sinulla on oikeus tarkistaa, mitä sinua koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Mikäli haluat tarkistaa tietosi, toimi näin: Lähetä kirjallinen ja omalla allekirjoituksellasi varustettu tarkastuspyyntö osoitteella Tmi Happy Fellows, Kalliontie 328, 92240 Lasikangas. Voit tehdä tarkastuspyynnön vapaamuotoisesti tai käyttää tietosuojavaltuutetun sivuilta löytyvää lomaketta.

Tarkastuspyynnössäsi tulee ehdottomasti ilmetä, että pyyntösi koskee Tmi Happy Fellowsin & Onnellinen.fi asiakasrekisterin tietoja. Mikäli tiedoissa on virheitä, voit esittää meille pyynnön korjata virhe. Myös oikaisupyyntö tulee tehdä kirjallisesti. Perustele ja yksilöi tarkasti tuolloin se, mitä tietoja haluat meidän korjaavan ja miten se tulee tehdä.

Emme tarkista antamiesi henkilötietojen oikeellisuutta. Voit muuttaa, täydentää tai poistaa tietojasi linkin kautta, joka löytyy jokaisesta lähettämästämme uutiskirjeestä. Palvelun käyttöä koskevat tiedot eivät ole käytettävissäsi.

Sivuston käyttäjänä sinulla on:

  • Tiedonsaantioikeus.
  • Oikeus saada korjattua virhe tiedoissasi.
  • Oikeus tulla unohdetuksi, vaikka saatat silti jäädä sydämiimme.
  • Suostumuksen peruuttamisen oikeus.
  • Tietojen siirto-oikeus.
  • Käsittelyn rajoittamisen oikeus.

Vaikka kuinka haluaisimme lähestyä sinua suoramainonnalla, etämyynnillä, kyselyillä tai muilla vastaavilla, on sinulla oikeus kieltää meitä toimimasta näin sinun kohdallasi.

Sinulla on oikeus tehdä valitus, jos et ole tyytyväinen meille lähettämääsi valituksen käsittelyyn. Tee tämä silloin valvontaviranomaiselle. Lisätietoja saat: http://www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html | tietosuoja@om.fi

Entä, jos asiat eivät mene niinkuin Strömssossa?

Epäilemme, ettei kukaan voi taata tänä päivänä täyttä turvallisuutta, emme mekään. Jos rekisteriämme kohtaan tapahtuisi tietoturvarikkomus, tiedotamme siitä asianosaisille, jotta rekisterimme ihmiset voivat tehdä tarvittavat suojaustoimenpiteet. Sitoudumme ilmoittamaan sinulle ja kaikille muille asiakkaillemme tilien turvallisuutta koskevat asiat sekä tarjoamaan kaikki tarvittavat tiedot, jotta voitte täyttää omat lakisääteiset velvoitteenne.

Mitä velvollisuuksia sinulla on käyttäjänä?

Omalta osaltasi voit tehdä parhaasi käyttämällä riittävän monimutkaisia salasanoja. Tällä hetkellä riittävän vahvan salasanan voi muodostaa käyttämällä esimerkiksi käyttämällä salasanana kokonaista lausetta, jossa ei ole mitään järkeä. Tällainen voisi olla vaikka “Kärpänen oli Pariisin sanomalehdessä.” Tärkeää on myös vaihtaa salasana riittävän usein, sekä säilyttää se pois muiden saatavilta. Sinun on tärkeää varmistaa myös käyttämiesi laitteiden turvallisuus asianmukaisilla virustorjuntaohjelmistoilla.

Kielletty alaikäisiltä?

Alaikäisellä käsitämme alle 18-vuotiaan ihmisen. Jos olet alle 18-vuotias, on sinulla lupa käyttää maksullisia palveluitamme, mikäli vanhempasi hyväksyvät palvelumme käytön ja maksaa palvelusta sinun puolestasi. Emme tietoisesti kerää alaikäisten henkilötietoja.

Kolmannet kivet oikealla

Tuottamamme sisältö nettisivuilla, uutiskirjeissä tai tuotteissamme voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivustoille. Kolmansien osapuolien sivustot eivät ole meidän hallinnassamme, joten emme voi vastata kolmansien osapuolien verkkosivujen sisällöstä saati linkeistä.

Voit ohjautua kolmannen osapuolen verkkosivulle esimerkiksi affiliatelinkin kautta. Jokaisella sivustolla on omat yksityisyydensuojaperiaatteensa, joihin voit tutustua halutessasi. Olemme ilmoittaneet affiliatelinkistä kyseisen blogikirjoituksen tai e-kirjan tai muun vastaavan lopussa olevalla maininnalla affiliatelinkistä.

Kumppanuus- / suosittelumarkkinointi

Voimme tarjota silloin tällöin tietoa kumppaneistamme ja heidän tuotteistaan tai palveluistaan. Emme kuitenkaan jaa tietojasi suoraan heille, mutta voimme kysyä sinulta ja muilta rekisterissä olevilta innostuksesta yhteistyökumppanimme tarjoamaan maksulliseen tai maksuttomaan palveluun. Tällöin voit itse valita, saako yhteistyökumppanimme lähettää sinulle materiaalia.

Evästeet

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka tallentuvat käyttämäsi laitteen selaimeen. Evästeiden avulla voimme tunnistaa kävijät, jotka vierailevat sivustoillamme useasti. Jokainen eväste vanhenee tietyn ajan kuluttua, riippuen sen käyttötarkoituksesta. Jotta voit käyttää sivustoamme, tulee sinun antaa suostumus evästeiden käyttöön.

 

Yritys käyttää seuraavia evästeitä:

  • kirjautumis- ja toimintaeväste (esimerkiksi asetusten tallentaminen kirjautumisen yhteydessä)
  • Käytämme sivustolla Google Analytics -palvelua, joka tarjoaa meille tuikitärkeää analytiikkatietoa, jonka avulla voimme parantaa sivustoamme.
  • kohdistetut- tai mainosevästeet (Facebook ja Google, mainonnan kustannustehokas käyttö, eivät sisällä henkilötietoja)
  • Muut verkkosivustot, joille mahdollisia linkkejä on, keräävät ja hyödyntävät evästeitä heidän tarpeidensa mukaan. Sivuston käyttäjän tulee itse hyväksyä jokaisen sivuston evästeet itse. Mikäli käyttäjä ei hyväksy, että hänestä kerätään tietoja, kyseisen sivuston käyttö tulee välittömästi lopettaa.

Sinun ei tarvitse sallia evästeiden käyttöä, jos et halua. Tämä voi vaikuttaa negatiivisesti sivustomme tehokkaaseen käyttöön. Voit myös valita poistaa evästeet sen jälkeen, kun olet käyttänyt sivustojamme. Tutustumalla käyttämäsi selaimesi asetuksiin selvität miten evästeet toimivat selaimessasi.

Tietosuojan ja rekisteriselosteen tietojen muuttuminen

Tarkistamme tietosuojan ja rekisteriselosteen kaksi kertaa vuodessa. Tarkistuksen yhteydessä tiedot voivat muuttua. Näet viimeisimmän tarkistuspäivän tämän dokumentin alusta. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt meidän tietosuojamme ja rekisteriselosteemme. Jos et halua hyväksyä, emme suosittele sivustollamme olemista.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää rekisteriin liittyen, voit olla yhteydessä sähköpostilla pirjo (at) onnellinen.fi.

Kiitos ♥

 

©Onnellinen.fi