fbpx

Lumoudu voimastasiLumoudu voimastasi

Henkilökohtainen valmennus minulta sinulle

Oletko siinä tilanteessa, että voimasi ovat kadonneet jonnekin? Ehkä olet ollut ihan liian kiltti, pieni ihana, ihan liian kauan? Ehkä olet painanut töitä liikaa, huomannut eräänä kauniina päivänä hautautuneesi uupumuksen alle? Tiedät, että haluat muutosta, mutta et tiedä mistä lähteä liikenteeseen. Sinulla pelottaa.

Voit tulla luokseni siis

  • Olet risteyskohdassa, etkä tiedä mitä valita seuraavaksi
  • Koet tyytymättömyyttä elämän jollain osa-alueella
  • Tarviset tsemppaajaa, joka poistaa sinulta matkan varrelta siellä piileskelevät uhkakuvat eli pelot, jotka estävät sinua etenemästä
  • Haluat kyetä antamaan anteeksi, mutta et tiedä miten
  • Tiedostat, että sinulla on ns haitallisia ajattelmalleja (uskomuksia) ja haluat päästä niistä lopullisesti eroon

En tule antamaan sinulle valmiita vastauksia, vaan autan sinua löytämään vastaukset sisältäsi. Usko pois, siellä ne odottavat sinun kutsuasi.

Valmennukset tapahtuvat zoomin välityksellä. Saat linkin ennen valmennustasi.

3 tunnin valmennus 290,00 €
Valmennukset tämän jälkeen 75 € tunti

Valmennuksellani on 100% tyytyväisyystakuu. Saat rahasi takaisin, jos koet ensimmäisessä tapaamisessamme. Varaa aika puhelimitse tai whatsappilla 0456342778.

Voimaantuneiden kokemuksia valmennuksesta

”Olin miettinyt avioeroa jo vuosia. En uskaltanut tehdä päätöstä, koska en tiennyt onko se oikea ratkaisu. Tiesin vain, että halusin ratkaisun kasvavaan ahdistukseeni.

Varasin ajan Pirjolle. En tiennyt saanko häneltä apua. Vastaanotolla tapahtui jotain ihmeellistä. Pirjo ei antanut minulle mitään valmiita vastauksia, vaan auttoi minua löytämään vastaukseni harjoituksen avulla.

Hänen esittämien kysymysten avulla löysin vastauksen, joka nousi minusta voimakkaana hyvän olon tunteena, kuin hunaja olisi virrannut kehossani. Tiesin täsmälleen mitä minun tulee tehdä ja miten. Nousin ylös ja ajoin kotiin avioeropapereiden kanssa.

Varasin Pirjolle vielä toisen ajan, jossa sain rohkeutta ja luottamusta tulevaisuuteeni. Vakuutuin, että pärjään kyllä. Tästä on jo kuusi vuotta aikaa, enkä ole katunut päätöstäni.”
– Nainen, 46 v

”Olen saanut Pirjolta rohkeutta, kannustusta ja tukea kulkea kohti omaa unelmaani. Myös omat tavoitteeni ovat kirkastuneet. Pirjon rauhaa henkivässä seurassa olen tullut kuulluksi ja ymmärretyksi. Hänen seurassaan on helppo olla avoin ja välitön.”
– Piia Raiskio, AuringonSade

”Nuoreni kärsi oudoista oireista, joille ei löytynyt lääketieteellistä selitystä. Hän meni Pirjon luokse masentuneena, mutta palasi täynnä virtaa ja uskoi huomiseen. Pirjon kanssa he olivat käsitelleet uskomuksia. Nyt on kulunut reilu vuosi, eikä nuorellani ole ollut enää outoja oireita. Hän on edelleen reipas ja luottavainen. Lämmin kiitos Pirjo!”
– Äiti, Rovaniemi