fbpx

ONNELLISEN VALMENNUKSET

Miten mieli toimiiUskomatonta - Miten mieli toimii

Hauska valmennus mielen toiminnasta ryhmille ja yrityksille

Miten paljon voimme vaikuttaa ajattelullamme hyvinvointiin? Entä miten uskomukset vaikuttavat mielen toimintaan? Tämä hauska 2 tunnin setti pitää sisällään tärkeää asiaa aivojen toiminnasta.

  • Miksi raskaanaolevat havaitsevat helpommin muut raskaanaolevat?
  • Mikä on uskomus ja mitä tekemistä sillä on mielen toiminnan kanssa?
  • Miten ajattelu vaikuttaa hyvään oloon?
  • Vinkit oman ajattelun päivittämiseen.
  • Esimerkkejä uskomuksista ja niiden purkamisesta.

Pyydä tarjous

 

Voimaantuneiden kokemuksia valmennuksesta

"Olin miettinyt avioeroa jo vuosia. En uskaltanut tehdä päätöstä, koska en tiennyt onko se oikea ratkaisu. Tiesin vain, että halusin ratkaisun kasvavaan ahdistukseeni.

Varasin ajan Pirjolle. En tiennyt saanko häneltä apua. Vastaanotolla tapahtui jotain ihmeellistä. Pirjo ei antanut minulle mitään valmiita vastauksia, vaan auttoi minua löytämään vastaukseni harjoituksen avulla.

Hänen esittämien kysymysten avulla löysin vastauksen, joka nousi minusta voimakkaana hyvän olon tunteena, kuin hunaja olisi virrannut kehossani. Tiesin täsmälleen mitä minun tulee tehdä ja miten. Nousin ylös ja ajoin kotiin avioeropapereiden kanssa.

Varasin Pirjolle vielä toisen ajan, jossa sain rohkeutta ja luottamusta tulevaisuuteeni. Vakuutuin, että pärjään kyllä. Tästä on jo kuusi vuotta aikaa, enkä ole katunut päätöstäni."
- Nainen, 46 v

"Olen saanut Pirjolta rohkeutta, kannustusta ja tukea kulkea kohti omaa unelmaani. Myös omat tavoitteeni ovat kirkastuneet. Pirjon rauhaa henkivässä seurassa olen tullut kuulluksi ja ymmärretyksi. Hänen seurassaan on helppo olla avoin ja välitön."
- Piia Raiskio, AuringonSade

"Nuoreni kärsi oudoista oireista, joille ei löytynyt lääketieteellistä selitystä. Hän meni Pirjon luokse masentuneena, mutta palasi täynnä virtaa ja uskoi huomiseen. Pirjon kanssa he olivat käsitelleet uskomuksia. Nyt on kulunut reilu vuosi, eikä nuorellani ole ollut enää outoja oireita. Hän on edelleen reipas ja luottavainen. Lämmin kiitos Pirjo!"
- Äiti, Rovaniemi