fbpx

ONNELLISEN VALMENNUKSET

Opi hallitsemaan vihaa ja antamaan anteeksi - löydä oma rauhaYmmärrä vihaa & rauhallistu

Tuhti tietopaketti vihanhallinnasta ryhmille ja yrityksille

Yrityksissä niin henkilöstön välille voi muodostua vihaista kitkaa ja riitatilanteita. Asiakaspalvelutyössä esimerkiksi hoitoalalla voi hoitohenkilöstö kokea ahdistusta työmäärästä, omaisten ja hoidettavien kritiikistä. Kun otamme loukkaukset henkilökohtaisesti, voi se aiheuttaa suunnatonta vihaa ja väsymystä sekä lopulta mielenkiinnon menettämistä työhön. Koulutuksessa saat tehokkaan ensiavun ja ymmärrät, miten viha toimii ja kuinka sitä hallitaan.

  • Kesto noin 3 tuntia
  • Koulutuksessa opit ymmärtämään miten viha syntyy
  • Opit näkemään ja ymmärtämään miksi tunnet vihaa
  • Opit menetelmän, jolla pystyt antamaan anteeksi automaattisesti, ilman pakottamista
  • Lisäät vuorovaikutustaitojasi
  • Opit empaattisen kuuntelun alkeet
  • Opit menetelmän, jolla et ota henkilökohtaisesti enää loukkauksia vastaan

Pyydä tarjous

 

 

Voimaantuneiden kokemuksia valmennuksesta

"Pirjon avulla olen saanut nähdä, mikä voima harjoituksiin sisältyy! Pirjon 100% läsnäolo ja tuki ovat olleet korvaamattomana apuna mielen ja ajattelumallien muutoksien tekemisessä. Tarvitsemme jokainen opastajaa omien rajottavien ajatusmallien vaihtamisessa. Olen todella onnellinen, että Pirjo on tullut elämääni ja saan käydä omaa muutosprosessiani hänen valmennuksessa. Pirjo on valmentajana erittäin taitava, innovatiivinen ja työskentelee sydämestään käsin. Hänen läsnäolonsa ja vilpitön usko antavat luottamusta ja rohkeutta asiakkaalle uskaltautua muutokseen ja kasvuun kohti onnellisempaan elämään. ."

"Tuntuu, että elämäni on aukaissut kokonaan uuden lehden ja olen enemmän innoissani kuin koskaan aiemmin!"

 

"Valmennus on auttanut ottamaan aktiivisemman roolin omasta hyvinvoinnista. Sen avulla olen voinut vahvistaa niitä hyviä asioita, jotka saavat minut voimaan paremmin."